pirmdiena, 2011. gada 7. novembris

Saimniece.lv: Forums jaunajiem veckiem


14 euro PayPal naudas pelnanas metode.

Viss kas vajadzgs:

tau pris dienu laik, simtiem dolru ska prskaitties man PayPal kont!

Sajta, k ziemassvtkos pie egltes!!!!

Instrukcija:

1. solis:

Pirmais, kas jdara, iezm un nokop word dokument visu o tekstu, saglabjot sav dator, viegli pieejam viet. Ja neesi aktvs PayPal lietotjs, dodies uz http://www.paypal.com. Reistrjies un izveido Premier vai Business kontu(Personal konts neder, jo ar to nav iespjams saemt naudu no citiem lietotjiem). Lai ieskaittu PayPal kont etrpadsmit eiro, tev bs jpievieno sistmai sava kredtkarte un japstiprina savs bankas konts, kas var aizemt pris dienas. PayPal ir 100% droa finansu sistma, kuru lieto miljoniem apmierintu lietotju vis pasaul.Ja smagi ar angu valodu, PayPal pieejams ar krieviski. Skumlap var izvlties valodu.

2.solis:

No sava jaunizveidot PayPal konta, izsti katram e-pastam no aktul saraksta 2 eiro. Lai to paveiktu tri un droi, seko ai instrukcijai:

1. Ielogojies PayPal sistm un klikini uz \"Send Money\" pogas, ekrna augda

2. \"Recipient\ Email\" lauci ievadi e-pasta adresi, kurai vlies nostt 2eur

4. \"Category\" lauci nordi \"Service\"(d veid nodroinot paskuma legalitti)

5. \"Subject\" lauci ieraksti \"EMAIL LIST\", un \"NOTE\" lauci ievadi \"PLEASE PUT ME ON YOUR EMAIL LIST\"(\"Ldzu iekauj mani sav e-pastu sarakst\"). Sekojot dai transakcijas krtbai, js radat servisu, kas ir pilnb legls, jo nodroina maksu par pakalpojumu.

6. Lai apstiprintu, spied \"Continue\" pogu, lai nosttu maksjumu.

Atkrto os sous vism septim adresm, tas ar viss!

eit ir patreiz aktul e-pastu liste:

Epastu liste:

3. solis:

Kad esi pabeidzis maksjumus, redi saglabto dokumentu izdzot PIRMO e-pasta adresi un prjs pabdot par vienu vietu uz augu(2. E-pasts kst par 1., 3. Par 2. utt), k pdjo, SEPTTO e-pastu, pievieno savu(to, kuru lietojt reistrjoties PayPal sistm). s ir viengs izmaias, kas jveic im dokumentam. ** Vlreiz prliecinieties, ka nordt e-pasta adrese sakrt ar jsu PayPal reistrto adresi, pretj gadjum, js nesaemsiet maksjumus **

4. solis:

Public savu prveidoto tekstu maksimli daudzos forumos(50, 100, pat 200). T ir patiem lieliska izdevba un ideja k lieliski nopelnt, tikai jatvl laici, lai iem lietotjiem prskaittu 2eiro un izvietotu o sludinjumu citur, pc iespjas vairks viets. Lai veicas!

Source: http://www.saimniece.lv


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru