pirmdiena, 2011. gada 7. novembris

darbs majas


Nu nezinu es jau esu http://www.latvianmoney.com/?r=8862 nopelnijusi 26ls divu nedēļu laikā un 10ls reāli pieprasijusi un saņēmu tos pēc 5 dienām,tiešām saņemu,nekur citur tik ātri naudu neizmaksā.Un neprasa tur ne tavus personas kodus,tikai kontu uz kuru pārskaitīt,tas taču visur arī darbā tiek prasīts.Jā šet veidojas piramīda,un vairāk pelna kas aukšpusē,bet drīz piedāvās arī citas iespējas kā šajā lapā pelnīt!

Iemet aci arī te http://www.manaideja.lv/?r=2947 reģistrējies un pelni. Lai veicas!

Pārsteidzoši!!

Lai arī cik neticīgs un skeptiski noskaņots es arī biju pret šiem sludinājumiem, kuri mudina mūs pārskaitīt naudiņu un pēc tam neko nedarot nopelnīt vairākus simtus latu, šis sludinājums mani nezin kāpēc uzrunāja. Ņemot vērā, ka summa, kuru iespējams pazaudēt nav īpaši iespaidīga arī mūsu inflācijas apstākļiem, nolēmu riskēt.

Piereģistrējos www.inauda.lv, pārskaitīju visiem akcijas dalībniekiem pa 30 santīmiem un sāku izvietot šo sludinājumu dažādos sludinājumu portālos. 3 dienu laikā piereģistrējos vairāk nekā 100 lapās. Pēc 5 dienām atvēru savu Interneta maciņu, un pārsteigumā atklāju, ka tur bija ieskaitīti ap 15 latiem!

Pēc pāris nedēļām sākās pats interesantākais - manā maciņā KATRU DIENU sāka ienākt nauda, un vēl pēc 2 nedēļām man kontā bija jau vairāk nekā 80 latu!

Tad es savu sludinājumu nopublicēju vēl vairāk nekā 150 forumos. Rezultāts bija pārsteidzošs! Kopumā mēneša laikā es saņēmu 300 latus! Nauda turpina ienākt katru dienu. Es neticēju, ka tas darbojas, kamēr sāku saņemt tik daudz pārskaitījumus. Tagad man dienā nedaudz jāpaklejo pa internetu un var nopelnīt kādu lieku latiņu!!!

Ceru, ka arī Tu nepažēlosi 2,70 un tā varbūt mēs visi kļūsim mazliet turīgāki.

Ja arī Tevi tas ir ieinteresējis, rīkojies šādi:

1. Atver rēķinu www.inauda.lv un rūpīgi iepazīsties ar „inauda”darbību.

3. No šā konta ieskaiti katram zemāk norādītajam numuram 0.30 LVL (tā ir mazākā summa ko atļauj pārskaitīt „inauda” sistēma)

4. Pēc tam pirmo numuru izdzēs ,bet otro numuru ieraksti pirmajā vietā , trešo - otrajā , ceturto –trešajā u.t.t (pacel visus uz augšu)

6. Ievieto šādu reklāmas rakstu, vari nokopēt arī šo, (tikai precīzi norādiet visus telefonu numurus) vizmaz 300 interneta forumos, pat ja tajos jau ir šāds sludinājums.

7. Esi godīgs pret visiem šā projekta dalībniekiem un pārskaiti naudu visiem, pretējā gadījumā pats nevarēsi saņemt naudu.

Katru dienu internetā rodas 200 – 5000 jaunu interneta lietotāju, tie ir forumi, saites, sadaļas u.t.t. Kā tos atrast???? Atver meklētāju: http://smart.delfi.lv/ : http://latnet.lv/ : http://web.top.lv/ ; http://google.lv/b.2. Rakstām attiecīgajā vietā frāzi „forums sākt jaunu tēmu”, vai „forums sākt jaunu tēmu „darbs” (rakstiet bez pēdiņām) un meklētājs atradīs tūkstošiem lappušu, uz kurām uzklikšķinot nonāksiet pie formām, lai sāktu jaunu foruma tēmu.

Source: http://www.ogrenet.lv


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru