piektdiena, 2011. gada 11. novembris

Building.Lv Forums :: Piedāvā darbu :: Darbs majas!





Labdien, Veltiet šai zinai paris minutes no jusu darga laika un izlasiet zemak rakstito informaciju, kas zin, varbut jums ari ta nak istaja laika, tapat ka kadreiz man ?. Ieraudziju to pavisam nejauši, meklejot papildus piepelnišanas iespejas. Lasot rakstu, kura bija teikts, ka var nopelnit vairakus tukstošus latu paris nedelu laika, ieguldot tikai 90 santimus, padomaju, ka ta ir karteja mulku keršanas akcija, bet tomer nolemu to izlasit lidz galam un uzzinat, ko man piedava: tur bija teikts, ka janosuta pa 10 santimiem 9 Interneta-macinu ipašniekiem, kas noraditi zemak. Pec tam jaizsvitro saraksta pirmais macina numurs, japarcel visi numuri pa vienam uz augšu, rezultata atbrivojas devita rindina, kura jums jaieraksta savs Interneta macina numurs. Tad jus šo sludinajumu, tikai nu jau ar JUSU NUMURU devitaja rindina, izvietojiet kados 200 dažados forumos. Nekadu bledibu. Nu, tad es padomaju, ka principa jau neko zaudet nevaru ka tikai tos 90 santimus, un nolemu pameginat. Atveru savu Interneta macinu, parskaitiju visiem akcijas dalibniekiem pa 10 santimiem un saku izvietot šo sludinajumu dažados forumos un sludinajumu vietnes. 3 dienu laika pieregistrejos vairak neka 100 biznesa forumos un bezmaksas sludinajumu vietnes.

Pagaja nedela, ieskatos sava Interneta macina, un ko domajat??? Ienakumu nekadu! Bet citi dalibnieki raksta, ka nedelas laika nopelnijuši - cits 15 latus, cits 45 latus. Te nu bija, domaju, iekritu ka tads mulkis, veloties paris nedelu laika nopelnit vairakus tukstošus latu. Un partraucu šo nodarbošanos, ta ari neizvietojot sludinajumu 200 forumos, un to 90 santimu zaudejums manu budžetu nekadi neiespaidoja. Vel pec paris nedelam ieskatijos sava Interneta macina, skatos - viens ieskaitijis man 10 santimus. Ja, pie sevis nodomaju, visas lietas notiek, nejauši atradies vel viens naivais... Vel pec divam nedelam tomer velreiz atveru savu Interneta macinu, bet tur jau ap 15 latiem ieskaititi. No kurienes? Nav skaidrs, bet 15 lati ari ir nauda, kas uz cela nemetajas, kaut ari nav ka citiem dalibniekiem, kas raksta, ka dažu nedelu laika nopelnijuši simtiem latu. Un pec viena meneša sakas pats interesantakais - mana macina KATRU DIENU saka ienakt nauda, un vel pec 2 nedelam man konta bija jau vairak neka 300 latu! Tad es savu sludinajumu nopubliceju vel vairak neka 150 forumos. Rezultats bija parsteidzošs! Kopuma 2 menešu laika es sanemu 1670 latus! Un nauda ienak katru dienu, ik pa 15 minutem mana konta tiek ieskaititi 10-30 santimi. Lidz tam mans ekonomiskais stavoklis nebija visai spožs, un ari piemerotu darbu sev nevareju atrast, lidz uzduros šim sludinajumam. Es neticeju, ka šitas darbojas, kamer saku sanemt tik daudz parskaitijumus. Tagad mans darbs ir katru dienu paris stundas padarboties Interneta, un VISS!!! Bet ienakumi tadi, kas daudziem priekšniekiem un vaditajiem pat sapnos neradas!

Tagad es jums izstastišu, ka tas viss darbojas un kapec! Es jums apgalvoju, ja izpildisiet precizi visas instrukcijas, kas aprakstitas talak, tad saksiet sanemt daudz vairak naudas neka domajat, turklat ipaši nepiepuloties. Piekritisiet, ka tas ir vienkarši un pilnigi legali. Jusu ieguldijums ir tikai 90 santimu un loti lielas iespejas uzlabot savu labklajibu.

SVARIGI: ši nav krapšana, un jus ne ar ko neriskejat, bet tas STRADA! JEBKURA PROJEKTA DALIBNIEKA LABKLAJIBA IR ATKARIGA NO KATRA DALIBNIEKA LABKLAJIBAS! UZMANIBU!!! Izlasiet šo vairakas reizes. Izpildiet instrukciju PRECIZI, un jus diezgan labi nopelnisiet dažu menešu laika!!! Šis loti veiksmigi strada, pateicoties dalibnieku GODIGUMAM. LUK, ŠIE 3 SOLI, LAI JUS GUTU PANAKUMUS: 1. Registrejieties sistema Inauda.lv. To var izdarit te: [www.inauda.lv], kartigi iepazistieties ar šo sistemu un to, ka ta darbojas, un ieskaitiet 90 santimus sava macina. Uzreiz rodas jautajums, ka to izdarit, es macinu papildinaju caur internetbanku - ar parskaitijumu! Taja lapa viss ir skaidri aprakstits, ka to izdarit. Tad no zemak esoša saraksta nemiet pirmo macina numuru, nosutiet uz to 10 santimus, ierakstot šo numuru ailite "Sanemeja talruna numurs vai e-pasta adrese"; tatad tas, ko jus izdarijat - radijat pakalpojumu, un pats galvenais - absoluti legali. Jus ludzat likumigu pakalpojumu, par ko samaksajat. Talak pec analogijas ar pirmo macina numuru, nosutiet pa 10 santimiem parejiem 8 maciniem (neaizmirstiet ierakstit ailite "Darijuma papildus informacija" - "Ielieciet mani saraksta". Un vel - macinu numurus parrakstiet loti uzmanigi, neielaižot kludas. P.S. Iesaku macinu numurus ievadit ar roku.

1. 22342170 2. 26223579 3. 27547592 4. 26709612 5. 26122303 6. 26605599 7. 29197603 8. 26394546 9. 26569274

2. ATKARTOJU, LAI GUTU IENAKUMUS, NEPIECIEŠAMS KATRAM NO ŠIEM 9 DALIBNIEKIEM PARSKAITIT PA 10 santimiem, CITADI Inauda macinu TIKLA MODERATORI (ADMINISTRATORI) JUS VIENKARŠI NEIEKLAUS PROJEKTA, UN JUS NEVARESIET SANEMT IENAKUMUS. Tagad UZMANIBU! Pec tam, kad esat izpildijuši 1.soli:

3. 2.SOLIS. Uzrakstiet lidzigu vestuli ka ši, varat ari nokopet manejo (txt formata vai ka jums ertak). Kopetaja teksta izdzesiet no macinu saraksta PIRMO (AUGŠEJO) macina numuru un parvietojiet 2.macinu pirmaja vieta, kuru jus izdzesat, 3.macinu otraja vieta, 4.macinu trešaja, 5.macinu ceturtaja, 6.macinu piektaja, 7.macinu sestaja, 8.macinu septitaja, 9.macinu astotaja, bet 9.rindina, kas tagad ir tukša, ierakstiet SAVA macina numuru!!! 2. Izvietojiet savu sludinajumu ne mazak ka 200-300 forumos un zinu vietnes. Atcerieties, jo vairak vietas jus to izvietosiet, jo lielaki bus jusu ienakumi, un šie ienakumi ir tieši atkarigi no jusu darbibas. Izvietojot savu sludinajumu, nerakstiet "Viegli nopelnit miljonu", "Milziga nauda meneša laika" u.tml., labak rakstit "Vajadzigs menedžeris, alga 1000 Ls menesi". Ši sludinajuma izvietošana 200 forumos, pat vismazak apmekletajos, garante jums ienakumus ap 2300 Ls menesi - KA MINIMUMS!!! Tikai 2 menešu laika! Jo vairak izvietosiet, jo lielaki ienakumi (turklat geometriska progresija). ATCERIETIES!!! Šis bizness turpina pastavet un uzplaukt tikai, pateicoties DALIBNIEKU GODIGUMAM UN NOPIETNIBAI. Tatad, kad jus sasniegsiet pirmo poziciju, jus sanemsiet vairakus tukstošus latu tikai ka SARAKSTA IZVEIDOTAJS! Tas maksa tikai 90 santimus un ne visai lielas pules. Galvenais - tas STRADA!!! Dariet to tulit, neatliekot uz ritu, jo laiks = nauda!!! Un mazliet pastradat tomer vajadzes. Cilveki ir jaieinterese. To var darit, izsutot vestules un izvietojot sludinajumus specializetajas majas lapas darba mekletajiem, forumos, zinojumu vietnes. Tur viss ir JUSU rokas, ESIET DROŠI! Jo neko citu ka 90 santimus jus nevarat zaudet! Katru dienu Latvija rodas 200-5000 jaunu Interneta lietotaju.

Nu, un nobeidzot, patiešam lieliska aksioma - lai kaut ko iegutu, kaut kas ir jadod, bet, lai iegutu vel vairak, ir jadod vel vairak! Parliecinieties par to paši - veiksmi Jums!!!

4. P.S. Noderiga informacija! Ka izvietot informaciju forumos (sludinajumos un citas piemerotas vietas): a.1. Atveram mekletaju: [smart.delfi.lv] ; [latnet.lv] ; [web.top.lv] ; [www.google.lv] b.2. Rakstam attiecigaja vieta meklešanas frazi: "forums sakt jaunu temu" vai "forums sakt jaunu temu darbs" (rakstiet bez pedinam). c.3. Mekletajs atradis tukstošiem lappušu, uz kuram uzklikškinot nonaksiet pie formam, lai saktu jaunu foruma temu. Un nenobistieties, ja pekšni taja vieta, kur gribejat ievietot savu sludinajumu, ieraudzisiet vel vienu vai vairakus lidzigus. Tas tikai vel vienu reizi apliecina, ka šis bizness reali darbojas! Mekletajs atradis tukstošiem lappušu, kur klikškis aizvedis jus pie MILJONIEM jaunu forumu temu. Loti piemerotas ir majas lapas, kur atrodas darba sludinajumi: [ss.lv] un lidzigas lapas vai sadalas par pieejamam vakancem.

Bet tagad paskaidrošu, kapec jus jebkura gadijuma neko nezaudejat, bet tikai VINNEJAT!!! Teiksim, no 200 izvietotiem sludinajumiem iegušu tikai 5 atbildes (loti zems cipars), tatad iegušu 50 santimu, atrodoties 7.saraksta pozicija. Tagad šie 5 cilveki atkal ievieto VISMAZ 200 sludinajumus ar mana macina numuru 6.pozicija, un tikai 5 cilveki atbild tiem cilvekiem - jums tas ir jau 250 santimu! Talak šie 25 cilveki izplata 200 sludinajumus ar mana macina numuru 5.rindina un tikai 5 atbild - mans ienakums ir jau 1250 santimu = 12,50 Ls. Tagad šie 125 cilveki, izvietojot sludinajumus un sanemot tikai pa 5 atbildem, dod man 62,50 Ls pelnu (esmu 4.pozicija). Talak atkal: šie 625 cilveki ievieto vismaz 200 sludinajumus ar mani 3.rindina un tikai 5 cilveki atsaucas - tas ienes 312,50 Ls. Pats interesantakais ir tas, ka tie 3125 cilveki ievietos vel pa 200 sludinajumiem, un, ja viniem atbildes tikai 5 cilveki, tad es jau sanemšu 1562,50 Ls (esmu 2.pozicija). Tagad UZMANIBU: šie 15625 cilveki ievietos vel pa 200 sludinajumiem, viniem atbildes 5 cilveki - tas jau bus 7812,50 Ls un ta talak!!! Piekritisiet, ka tie ir iedvesmojoši skaitli? Un tas viss tikai par Jusu pirmo ieguldijumu - 90 santimiem!!! Varat iedomaties, ka tukstošiem cilveku no visas pasaules piesledzas Internetam un lasa šos rakstus katru dienu, tapat ka jus šobrid lasat šo rakstu!!!

Nu ko? Vai ieguldisiet 90 santimus, lai uzzinatu, vai ši sistema darbojas? Un pedejais, manuprat, pats svarigakais: KA NONEMT NAUDU NO INTERNETA MACINA? Lai parskaititu naudu no iNauda konta saveja bankas konta, tev ir vajadzigs pieregistret tikai savu bankas kontu. Lai to izdaritu, papildini savu iNauda kontu (par jebkadu summu), sikaku informaciju atradisiet majas lapa sadala "BUJ" (Biežak uzdotie jautajumi).

Source: http://www.building.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru