ceturtdiena, 2011. gada 22. decembris

Darbs ārzemēs 2011





Mūsu interneta mājaslappusē atradīsit darba piedāvājumu sarakstu, kas vienmēr tiek atjaunots. Pateicoties plašam Qbis partneru darbu sektoram, piedāvātie darbi ir ne tikai loģistikā un lauksaimniecībā, bet arī pārtikas rūpniecībā, metāla apstrādē, celtniecībā. Ja jūs interesē darba piedāvājums un jūs apgalvojat, kad jūsu pieredze un prasmes atbilst darba devēja pieprasītajām, sazinieties ar mums un mēs izskātīsim jūsu kandidatūru.

LÄ«dz Å¡im visi darbi tika piedāvāti tikai NÄ«derlandÄ“, taču nākotnÄ“ Qbis plāno iekārtot cilvÄ“kus arÄ« citās valstÄ«s. Cerams, ka paplaÅ¡ināsies arÄ« piedāvājamo darbu klāsts – saņemsim piedāvājumus IT, veselÄ«bas aprÅ«pÄ“, pakalpojumu sfÄ“rā.

Qbis vienmēr cenšās, lai strādniekiem, kas dodas strādāt Nīderlandē, ir labas profesionālās prasmes un iemaņas, bet ārzemju valodas līmenis ir atbilstošs partneru pieprasītajam. Šajā nolūkā 2011 g. mēs piedāvājam iespēju macīties angļu valodu, kā arī apgūt pamatprasmes CNC operatora un flīžu licēja kursos. Pašlaik Qbis aģentūra sadarbojas ar dažām arodskolām, kas gatavo dažādu profesiju speciālistus.

Ar Qbis starpniecību 2010 gadā vairāk kā 600 darbinieku no Lietuvas un Latvijas tika iekārtoti darbā Nīderlandē. Darbinieku skaits joprojām turpina pieaugt. 2011 g. Qbis planos šis skaits ir vēl lielāks.

2010 gadā nedarba lÄ«menis NÄ«derlandÄ“ bijis viens no mazākajiem visā Eiropā. Å is fakts, protams, ietekmÄ“s arÄ« 2011 gadā Qbis darba  piedāvājumu klāstu. AtÅ¡Ä·irÄ«bā no iepriekÅ¡Ä“jiem gadiem, NÄ«derlandes darba tirgÅ« pieaug pieprasÄ«jums pÄ“c darbiniekiem no Lietuvas un Latvijas, kam ir tehniskā izglÄ«tÄ«ba. Tas liecina par ekonomiskā valsts stāvokļa uzlaboÅ¡anos. Bez tam, daudz tehniskā personāla darbinieku, kas bija ieraduÅ¡ies strādāt NÄ«derlandÄ“ no Vācijas, atgriežas dzimtajā valstÄ«.

Ja jums rodas jautājumi par darbu ārzemēs 2011 , sazinieties ar Qbis aģentūru un mēs sniegsim jums papildus informāciju.

Source: http://www.qbis.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru