piektdiena, 2012. gada 27. janvāris

Darbs un nauda





IespÄ“ja strādāt mājās pilnu vai nepilnu darba dienu (darbs ar e-pastu). Nav jāveic ne kādi pirkumi un iemaksas, nekāda sÄ“rfoÅ¡ana internetā. Viss ir godÄ«gi, caurspÄ«dÄ«gi . Jums nepiecieÅ¡ams – dators ar interneta pieslÄ“gumu un elementāras prasmes apstrādāt e-pastu.

Sveicinaati! Vai ir iespeeja straadaat un kas ir tam nepieciessams?

otrdiena, 2012. gada 24. janvāris

Latvijas reitingi - Darbs, karjera - Barometrs: iedzīvotāji neuzskata, ka izglītībai ir izšķiroša nozīme profesionālo panākumu gūšanā





Lai arī jaunākajā "DnB NORD Latvijas barometra" pētījumā iedzīvotāji nedaudz pozitīvāk nekā mēnesi iepriekš novērtējuši kopējo situāciju valstī, ģimenes materiālo stāvokli un iespējas atrast labu darbu, tomēr joprojām 71% iedzīvotāju uzskata, ka valsts attīstās nepareizā virzienā.

Turklāt, ņemot vērā aktuālos politiskos notikumus, iedzīvotāji kļuvuši kritiskāki pret valdības darbu.

piektdiena, 2012. gada 6. janvāris

Darbs ārzemēs – dzīves skola





Arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju dodas darba meklējumos ārpus Latvijas. Jautāju mūsu lasītājiem, kā viņi sadzīvo ar to, ka bērni un mazbērni strādā citā valstī. 


Rīdzinieka Induļa Ivanovska atvase apprecējusies ar holandieti un pavisam pārvākusies dzīvot tulpju un vējdzirnavu zemē. Arī Ivanovska kungs tur nesen ciemojies, un iespaidi viņam palikuši divējādi. "No ārpuses viss izskatās ļoti sakārtoti, harmoniski un skaisti, bet, parunājot ciešāk ar vietējiem, var redzēt, ka viņos mājo liela neuzticība un pat naids pret svešas rases un reliģijas pārstāvjiem, īpaši musulmaņiem, kuru tur kļūst arvien vairāk. Mazpilsētu un atsevišķu rajonu iedzīvotāji veido pašaizsardzības vienības, kas uzmana iebraucējus. Cilvēki atzīst, ka atvērto durvju politika bijusi kļūda. Varam tikai cerēt, ka Latvija to neatkārtos," spriež Ivanovska kungs.