ceturtdiena, 2011. gada 24. novembris

Darbs vakaros.





...vienu dienu sēdēju un aidomājos par dzīves kvalitāti, no sākuma savu, tad tuvāko cilvēku , tad apkārtējo pažiņas loku... beigās jau par visām finānšu krīzēm pasaulē, bet tas tā, secināju, ka šajos laikos nevar nekam , neko atlikt un iekrāt, piemēram, kāzām, šitā mēs atliksim un atliksim, kaut gan plānojam vasarā.

trešdiena, 2011. gada 23. novembris

71% iedzīvotāju joprojām uzskata, ka valsts attīstās nepareizā virzienā - DELFI





Iedzīvotāji retāk nekā mēnesi iepriekš atzinuši, ka Latvijas ekonomiskais stāvoklis patlaban ir slikts - ja aprīlī šādu viedokli pauda 83%, tad maijā - 79% aptaujāto iedzīvotāju. Vienlaikus maijā ekonomisko stāvokli kā viduvēju vērtēja 18% iedzīvotāju, kas ir vairāk nekā mēnesi iepriekš.

sestdiena, 2011. gada 19. novembris

Sagaidāms, ka 3.ceturksnī bezdarbs būs samazinājies par apmēram 1.5%





Centrālās statistikas pārvaldes veiktā darbaspēka apsekojuma rādītāji liecina, ka 2.ceturksnī darba meklētāju īpatsvars ir samazinājies līdz 19.4%. Nedaudz pārsteidzoši, ka kritums — par 1 procentpunktu ceturkšņa laikā –, ir bijis pat straujāks par reģistrētā bezdarba līmeņa izmaiņām, aplūkojot 2.ceturkšņa un 1.ceturkšņa vidējo rādītāju starpību. Te jāatzīmē, ka 1.ceturkšņa ietvaros reģistrētā bezdarba līmenis vēl pieauga. Bija izskanējis viedoklis, ka attiecībai vajadzētu būt pretējai, jo reģistrētā bezdarba kritumu veicina arī nevēlēšanās reģistrēties pēc pabalsta saņemšanas termiņa beigām, kamēr apsekojums atklāj arī „klusos” bezdarbniekus. Taču var izvirzīt arī hipotēzi, ka ziņas par ekonomiskās situācijas uzlabošanos palielina cerības atrast darbu, kas savukārt mudina reģistrēties.

trešdiena, 2011. gada 16. novembris

Bezdarba līmenis februārī nemainīgs; gaidāms, ka bezdarbs atsāks samazināties | Makroekonomika.lv





2011. gada februārī reģistrētā bezdarba līmenis palika nemainīgs – 14.5% līmenī, un tas pagaidām liecina, ka janvāra pieaugumam par 0.2 procentu punktiem bijis vienreizējs raksturs. Turklāt šogad pirmreizējo reģistrāciju skaits Nodarbinātības Valsts aģentūrā (NVA) bija mazāks nekā 2009. un 2010. gada janvārī, norādot, ka atlaišanas no darba notiek retāk. Bezdarbnieka statusu zaudējušo skaits pakāpeniski samazinās, un tas nosaka reģistrētā bezdarba līmeņa noturīgumu.

piektdiena, 2011. gada 11. novembris

Building.Lv Forums :: Piedāvā darbu :: Darbs majas!





Labdien, Veltiet šai zinai paris minutes no jusu darga laika un izlasiet zemak rakstito informaciju, kas zin, varbut jums ari ta nak istaja laika, tapat ka kadreiz man ?. Ieraudziju to pavisam nejauši, meklejot papildus piepelnišanas iespejas. Lasot rakstu, kura bija teikts, ka var nopelnit vairakus tukstošus latu paris nedelu laika, ieguldot tikai 90 santimus, padomaju, ka ta ir karteja mulku keršanas akcija, bet tomer nolemu to izlasit lidz galam un uzzinat, ko man piedava: tur bija teikts, ka janosuta pa 10 santimiem 9 Interneta-macinu ipašniekiem, kas noraditi zemak. Pec tam jaizsvitro saraksta pirmais macina numurs, japarcel visi numuri pa vienam uz augšu, rezultata atbrivojas devita rindina, kura jums jaieraksta savs Interneta macina numurs. Tad jus šo sludinajumu, tikai nu jau ar JUSU NUMURU devitaja rindina, izvietojiet kados 200 dažados forumos. Nekadu bledibu. Nu, tad es padomaju, ka principa jau neko zaudet nevaru ka tikai tos 90 santimus, un nolemu pameginat. Atveru savu Interneta macinu, parskaitiju visiem akcijas dalibniekiem pa 10 santimiem un saku izvietot šo sludinajumu dažados forumos un sludinajumu vietnes. 3 dienu laika pieregistrejos vairak neka 100 biznesa forumos un bezmaksas sludinajumu vietnes.

ceturtdiena, 2011. gada 10. novembris

Viena vakara darbs





12/10/2010 · Ievietots iekš adīti lakati, adīšana, pārējie skaistumi, rokdarbi Tagged adīts lakats

Sestdienas vakarā, skatoties filmu atkal paņēmu rokās adāmadatas un dzijas kamolu. Ilgi nebija jādomā un tālu jāmeklē lakata  raksta tehniskais apraksts. Pēc filmas noskatīšanās lakats jau gandrīz gatavs.

studijas, darbs, pilna laika studijas | e-klase.lv





Pilna laika studentiem, protams, nav aizliegts strādāt paralēli mācībām, taču lēmumu apvienot studijas ar darbu ne vienmēr augstskolas vērtē pozitīvi. Arī strādājošie studenti atzīst, ka lekciju sarakstu plānošanā atbalstu no izglītības iestādēm neizjūt.

Rīgas Stradiņu universitātē (RSU) skaidro, ka pamatstudiju process esot ļoti intensīvs un notiek ierastajā darba dienu laikā, līdz ar to pilnvērtīga mācību apgūšana esot ļoti grūti savienojama ar darbu, vēsta laikraksts Neatkarīgā. "Mērķis ir nodrošināt augstvērtīgu studiju kvalitāti, tāpēc arī lekciju saraksti netiek veidoti tā, lai studentam atliktu laiks darbam," paskaidro RSU sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Edijs Šauers. To, ka lekciju saraksti netiek pieskaņoti studentu vajadzībām un galvenais ir kvalitatīvs studiju process, apstiprina arī Latvijas Universitātes (LU) Studentu servisa direktors Jānis Saulītis: "Ja students tomēr izvēlējies strādāt, darbs nedrīkst traucēt, un vēlams, lai pēc iespējas ciešāk tas būtu saistīts ar apgūstamo nozari."

otrdiena, 2011. gada 8. novembris

Aptauja: 84% iedzīvotāju uzskata, ka Latvijā ir sliktas iespējas atrast labu darbu





ŠÄ gada februārÄ« 84% valsts iedzÄ«votāju norādÄ«juši, ka iespÄ“jas atrast labu darbu Latvijā kopumā ir sliktas, liecina jaunākais "DnB Nord Latvijas barometra" pÄ“tÄ«jums.

55% minÄ“juši, ka laba darba atrašanas iespÄ“jas ir ļoti sliktas, bet 29% - drÄ«zāk sliktas.

12% uzskata, ka laba darba meklÄ“jumos varÄ“tu veikties viduvÄ“ji, bet tikai 1% iespÄ“jas atrast labu darbu novÄ“rtÄ“jušas kā drÄ«zāk labas. Ä»oti labas iespÄ“jas darba tirgÅ« saskata tikai 0,3% valsts iedzÄ«votāju.

Iedzīvotāji neuzskata, ka izglītībai ir izšķiroša nozīme profesionālo panākumu gūšanā





Lai arī jaunākajā „DnB NORD Latvijas barometra” pētījumā iedzīvotāji nedaudz pozitīvāk nekā mēnesi iepriekš novērtējuši kopējo situāciju valstī, ģimenes materiālo stāvokli un iespējas atrast labu darbu, tomēr joprojām 71% iedzīvotāju uzskata, ka valsts attīstās nepareizā virzienā. Turklāt, ņemot vērā aktuālos politiskos notikumus, iedzīvotāji kļuvuši kritiskāki pret valdības darbu.

„DnB NORD Latvijas barometrs”: iedzÄ«votāji uzskata, ka ārsti, datorspeciālisti un skolotāji darbu spÄ“s atrast vienmÄ“r





Vairāk nekā puse jeb 55% Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka problēmās un nepilnībās izglītības jomā vainojams nepietiekams finansējums, bet par profesijām, kuru pārstāvji arī par spīti ekonomiskai krīzei spēs atrast darbu vienmēr, tiek uzskatīti ārsti, datorspeciālisti, programmētāji un skolotāji. Tas noskaidrots jaunākajā "DnB NORD Latvijas barometra" pētījumā, kas tika prezentēts 26.augustā.

Pētījums: iedzīvotāji uzskata, ka ārsti, datorspeciālisti un skolotāji darbu spēs atrast vienmēr





Vairāk nekā puse jeb 55% Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka problēmās un nepilnībās izglītības jomā vainojams nepietiekams finansējums, bet par profesijām, kuru pārstāvji arī par spīti ekonomiskai krīzei spēs atrast darbu vienmēr, tiek uzskatīti ārsti, datorspeciālisti, programmētāji un skolotāji. Tas noskaidrots jaunākajā «DnB NORD Latvijas barometra» pētījumā.

pirmdiena, 2011. gada 7. novembris

Darbs ārzemēs






Nodokļu atgriešana no šādām valstīm: Apvienotā Karaliste, Īrija, Nīderlande, Vācija, ASV, Kanāda, Austrālija, Norvēģija. 

Darba programmu apraksts:

Programmu ilgums, no 3 līdz 12 mēnešiem un vairāk.

Līgums ar aģentūru:

darbs majas


src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Nu nezinu es jau esu http://www.latvianmoney.com/?r=8862 nopelnijusi 26ls divu nedēļu laikā un 10ls reāli pieprasijusi un saņēmu tos pēc 5 dienām,tiešām saņemu,nekur citur tik ātri naudu neizmaksā.Un neprasa tur ne tavus personas kodus,tikai kontu uz kuru pārskaitīt,tas taču visur arī darbā tiek prasīts.Jā šet veidojas piramīda,un vairāk pelna kas aukšpusē,bet drīz piedāvās arī citas iespējas kā šajā lapā pelnīt!

Saimniece.lv: Forums jaunajiem veckiem


src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

14 euro PayPal naudas pelnanas metode.

Viss kas vajadzgs:

tau pris dienu laik, simtiem dolru ska prskaitties man PayPal kont!

Sajta, k ziemassvtkos pie egltes!!!!

Instrukcija:

1. solis:

Pirmais, kas jdara, iezm un nokop word dokument visu o tekstu, saglabjot sav dator, viegli pieejam viet. Ja neesi aktvs PayPal lietotjs, dodies uz http://www.paypal.com. Reistrjies un izveido Premier vai Business kontu(Personal konts neder, jo ar to nav iespjams saemt naudu no citiem lietotjiem). Lai ieskaittu PayPal kont etrpadsmit eiro, tev bs jpievieno sistmai sava kredtkarte un japstiprina savs bankas konts, kas var aizemt pris dienas. PayPal ir 100% droa finansu sistma, kuru lieto miljoniem apmierintu lietotju vis pasaul.Ja smagi ar angu valodu, PayPal pieejams ar krieviski. Skumlap var izvlties valodu.

Darbs mājās/ar internetu


src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Ir iespēja pelnīt, tikai 90 % gadījumos jums vispirms jāpērk semināru pakete un tad jāmācās un tad tikai ir iespēja pelnīt e-mārketingā. esmu tam gājis cauri un bez apmācībām nespīd neko nopelnīt. Atbildēja: latvietis Pirms 880 dienām [nosūtīt e-pastu]

IR iespēja nopelnīt pat līdz 2000 Ls mēnesī,bet ir ļoti daudz jāstrādā,ilgas stundas pie datora.Bet bez zināšanām nekas nebūs.Paldies tiem cilvēkiem kuri mani iesaistīja šajā darbiņā! Atbildēja: andris Pirms 880 dienām [nosūtīt e-pastu]

AUTO FORUMS • Apskatīt tēmu - Darbs majas


src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Čau, vēlies ātri un viegli nopelnīt naudu??? Ja tā, tad Tu esi atradis pareizo sludinājumu....! Varu garantēt ka nekādas krāpšanas šeit nebūs...Tici man...! Ir iespējams nopelnīt sākot no pāris latiem līdz pat vairākiem desmitiem latu dienā, kas atkarīgs būs no tevis paša....Saku uzreiz-NEKĀ SAREŽĢĪTA ŠEIT NAV....!

Darbs mājās. Darbs ar savu laulāto


src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Uzsākot biznesu, ļoti bieži tiek izdarīta izvēle strādāt mājās. Sākumā tā tiešām ir ļoti laba ideja, jo tiek ekonomēta milzīga nauda, kas būtu jātērē ofisa īrei, komunālajiem maksājumiem, ceļam līdz darbam, pusdienām pilsētā (tās vienmēr ir dārgākas par pusdienām mājās), īpašam ofisa apģērbam. Mēs nostrādājām mājās aptuveni 3 gadus. Darbam bija īpaši izdalīts kabinets, bet diezgan drīz mēs pārvācāmies uz lielo istabu, tuvāk televizoram (kuru īsti neskatījāmies, bet fonā skanēja, lai jautrāk).

SS.LV Vacancies (Staff required) Expert Darbs vakaros. Kartridžu ražošanas servisa meistars. Archive of announcements - Announcements


src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

Darbs vakaros. Kartridžu ražošanas servisa meistars

Biroja tehnikas servisa centrs Sia Mūkusalas iela 41b (pie Akmens tilta)

Pamata prasības: -velme apgūt jaunas prasmes - interese par biroja tehnikas remontu - prasmes jebkādas tehnikas remontdarbos - datorprasmes lietotāja līmenī; -prasme plānot darbu un strādāt patstāvīgi.

Darbs


src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

This website provides detailed information on irija darbs. ... Darba portals moehobbi.info - vakances jeb darba piedavajumi un citu noderiga ...

Darba sludinājumu portāliem | Visi darba piedavājumi vienā vietā